Állandó programok


Vasárnapi termelői piac kéthetente 9-12 óráig, részletek itt

Hangfürdő – kéthetente vasárnap 17-19 óráig, részletek itt

Hangpancsi gyerekeknek a sóbarlangban – kéthetente pénteken 17-18 óráig, részletek itt

Könyvklub – havonta keddenként 17-19 óráig, részletek itt

Gardróbvásár és ruhacsere – havonta vasárnap 9-12-ig, részletek itt

Bolhapiac és játékvásár – havonta vasárnap 9-12-ig, részletek itt

Bababörze – havonta vasárnap 9-12-ig, részletek itt

AKTUÁLIS ESEMÉNYEINKRŐL FACEBOOK OLDALUNKON TALÁLSZ INFORMÁCIÓT!

Tereink

Emeleti különtermünk, bisztrónk és a kerthelyiség rengeteg tréning, mozgásos, kreatív és beszélgetős program befogadására alkalmas.

Szervezz hozzánk babás, gyerek- vagy felnőtt programot, alkotóműhelyt, kommunikációs tréninget, tárgyalást, családi eseményeket otthonos környezetben, rugalmasan alakítható berendezéssel, akár cateringgel.

Nyitva tartási időn kívül a földszinti bisztróba is szervezhetsz programot.

Földszint – bisztró

Alapterület: 70 nm

Itt a klasszikus kávéházi funkció mellett összejövetelek is tarthatók: szülinapi zsúr, babaváró buli, keresztelő, családi ebéd, baráti összejövetel, céges buli…

Felszerelés: kávéházi asztalok székekkel, fotelek, kanapé, nagy babamatrac és több játék sziget (piac, és konyha, olvasósarok, babzsákok, rajzeszközök, firkafal, játékok, könyvek, társasok) 

Előzetes egyeztetés alapján kérhető: projektor, laptop, vetítővászon, plusz asztalok és székek, babzsákok, mikrofon.

Masszázs és nyugiszoba

Alapterület: 12 nm

Szoptató és pihenőszoba, aromaterápiás masszázs helyiség.

Felszerelés: fotel, kanapé, masszázságy.

Emeleti nagyterem

Alapterület: 40 nm

Funkciók: jóga, mozgásos órák, tréning, coaching, filmklub, beszélgetőkör, minikonferencia, szülinapi zsúr, babaváró buli, keresztelő, családi ebéd, baráti összejövetel, céges buli…

Felszerelés: babzsák, takarók, jógamatracok, szőnyegek, székek, játékok.

Előzetes egyeztetés alapján kérhető: projektor, hangosítás, laptop, vetítővászon, ülőpárnák.

Kerthelyiség

Jó időben a bisztró részeként üzemel, itt  is tarthatsz összejöveteleket!

Felszerelés: kávéházi asztalok székekkel, raklap kanapék, sárkonyha, homokozó, mászóka, játékok, medence.

Wellness

Sószobánk valamint a finn/ infra szauna üzemel, előre meghirdetett napokon tervezünk masszázst, miközben vigyázunk csemetédre, vagy ő valamelyik programunkon vesz részt.

Sóbarlangunkról még több információ és bejelentkezés a +3670 453 64 72 -es telefonszámon vagy facebook oldalunkon Maci sóbarlangja

HÁZIREND

FIGYELJÜNK EGYMÁSRA!

A Macikávé bisztró teljes területén a szülő/kísérő felelős a gyermekéért. Kivétel ez alól, ha igénybe veszed gyerekfelügyelet szolgáltatásunkat.

A közösségi teret és a teljes területet (bisztró, kerthelyiség, mászókák, pihenőszoba, sószoba) mindenki saját felelősségére használhatja.

A játékokat és egyéb berendezéseket kérjük rendeltetésszerűen használd.

Ha leveszel a magasabb polcokról nagyobbaknak való játékot, társast, csocsót, ügyelj arra, hogy ne kerüljön a földre vagy kisebbek közelébe, és használat után a kicsik biztonsága érdekében tedd vissza. A nem rendeltetésszerű használatból származó kárért, balesetért a károkozó a felelős. Használat után, ill. távozásod előtt kérjük pakolj össze magatok után, a nagyobb szemeteket dobd a kukába, a használt előkéket pedig az arra kijelölt tárolóba.

Kérjük a kísérőket és a hozzájuk tartozó nagyobb gyermekeket, hogy a kisebbekre fokozottan figyeljenek. A földön lévő apróbb tárgyakat, lepotyogott ételeket a kúszó-mászó kicsik könnyen megehetik, kérjük, tartsd rendben a holmidat, gyereked játékait – bár mi is folyamatosan figyelünk.

A tisztaság és rend megtartása közös érdekünk, ha bármi piszkos lett, vagy rendezésre szorul, kérd a pultosok segítségét.

A lépcsőt mindenki saját felelősségére használja. Csak akkor menj fel, ha foglalkozásra érkeztél. Gyerekek csak felnőtt kísérővel mehetnek föl.

Őrzés nélkül hagyott értéktárgyakért nem vállalunk felelősséget. (Talált tárgyakat egy hónapig őrzünk. Érdeklődj a pultnál.)

Lázas, beteg, fertőző gyermekkel ne látogasd a bisztrót és programjainkat! Ellenkező esetben az egészséges vendégek érdekében felszólíthatunk, hogy hagyjátok el a teret. Ha másnál betegségre utaló tüneteket tapasztalsz, kérjük, figyelmeztesd a kísérőt vagy jelezd a pultnál.

A hatósági szabályozások betartása és a többiek biztonsága érdekében csak helyben árusított ételt, italt fogyassz. (Ha bármilyen okból nem tudsz választani a kínálatunkból, jelezd a pultnál.)

Rendelni a pultnál tudsz. A pult nem önkiszolgáló. Kérjük, ne nyúlj a búrák alá, ne tedd a pultra táskádat, gyerekedet.

Programjainkon vagy a bisztróban fotó/videó készülhet. Ha nem szeretnéd, hogy rólad vagy családtagjaidról felvétel készüljön, jelezd a pultosoknak!

A babakocsikat kérjük ne hozd be az asztalok közé, kérd a pultosok segítségét, megmutatják a babakocsi parkolót.

A Macikávé bisztróba állatot behozni tilos. Dohányozni a bejárattól 5 m távolságra lehet. Kérjük, ne szemetelj az utcán.

Nagyobb gyerekkel jössz? Kérd a pultnál a társasokat, válogass könyveink közül… És rajzolni is lehet.

A mosdóajtót mindig csukd be magad után, hogy az apróságok ne surranhassanak be vizes játékokat játszani. Ha rendetlenséget találsz, kérjük, jelezd nekünk.

Szoptatásbarát hely vagyunk, azaz szoptatni bárhol lehet. Ha nem a vendégtérben szeretnél, kérd a pultosok segítségét a pihenőszobába nyugodtan elvonulhattok.

A házirend mindenkire vonatkozik, aki belép hozzánk. Mindenben próbálunk a kedvetekre tenni, kérjük, szóljatok, ha kérésetek van felénk 🙂