Anyu, te hogy pisilsz?


Jó a kérdés, főleg ha kisgyerekes szülő vagy és egy vagy több poronttyal kell elmenned egy nyilvános helyen pisilni.

Erre, az általam ismert forgatókönyvek:

Egy gyerekkel

  1. Gyereket kint hagyod a babakocsiban az előtérben, imádkozol, hogy senki ne fogdossa meg “milyencukiiii” felkiáltással a vécéből kijövet, és/vagy ne rabolják el, hogy a veséjét eladják.
  2. A gyerekkel a hátadon mész be a mellékhelyiségbe, már ha beférsz és ügyelsz, hogy le ne… magad. A ded közben persze mindent elér, húzkodja a wc papírt (már ha van), és feszeng hogy neked minél kényelmesebb legyen az egész szitu.
  3. Nem mész, inkább kiizzadod. 

Két gyerekkel

  1. B gyereket kint hagyod a babakocsiban és A gyereket megkéred, hogy őrizze miközben tudod, nem fogja, persze imádkozol, senki ne fogdosson semmit és senki ne fogdossa őket, de leginkább azért, hogy A gyerek ne nézzen be, alul hogy “anyukészvagymáááá?”
  2. B gyerek a hátadon, A gyereket is beviszed, cuccok kint. Előzőleg ismertetett imák kiegészíve azzal, hogy A gyerek ne nyissa ki az ajtót és sétáljon ki mert megunta és mert büdös van. 
  3. Naná, hogy inkább kiizzadod, sőt megfogadod soha tőbbé nem iszol.

Ha kisgyereked van a forgatókönyveim nélkül is érted és érzed mennyire jó lenne egy ilyen hely, ahol nem kellene ennyi stressznek kitenni magad, nem számítana luxusnak egy pisilés, nyugodtan, kulturált körülmények között…

Egy ilyen hintának nagyon tudnék örülni sokszor 🙂

A Macikávé bisztróban ilyen gyerek függeszték nem lesz (egyelőre), de figyelünk a csemetédre míg elmész a mosdóba.Leave a comment

Vélemény, hozzászólás?