Szakáll vokál


Történt tavaly nyáron, hogy Férj, alias a galgahévízi Indián János szakállnövesztésbe kezdett… Annyira nem rajongtam az ötletért, karácsonyra is azt kértem borotválkozzon meg.

Ezt különböző figyelemelterelő módszerekkel – mint, személyesen vásárolt fehérnemű, finom vacsi, udvarlás és egyéb aljas trükkök sorozata – sikerült  megúsznia, s mivel a minimum egy szavazattal már bíró 3 éves hercegnő is azt mondta, neki tetszik mert Apa nem szúr, szakáll maradt. Nálam a Tűrt kategóriában, de hát ez senkit nem érdekelt 🙂 Egészen 3 nappal ezelőttig amikor is felfedeztem a kozmetikumok számomra eddig ismeretlen vonalát, a férfi arcszőrzet ápolására szolgálóakat. Ráadásul a fellelhető szakirodalomból kiderül, hogy a szakáll trendi, s hogy viselni kell, mint egy drága órát. Erre Férj: Na, ugye!?

Fotó: Pinterest

Mi kell a férfinak?

A szakáll alatti bőr ápolása, a szőr puhítása valamint formázása. Meg, hogy ezzel ne neki kelljen törődni 🙂

Tehát Hölgyeim, szeressük a szakállat!

Szakáll balzsam

Ezt készítettem el először, mert bemasszírozva 2in1 🙂

Táplálja a bőrt és a szőrzetet is. Puhább, fényesebb, illatosabb, komfortosabb érzetet ad. Illata nem hivalkodó, friss, citrusos.

Én beleszerettem.

De tényleg így, 3in1 mert, ha szertartásos masszázs kerekedik a szakállápolásból rögtön a női kezek is ápoltak és illatosak lesznek a finom olajoktól, shea és kókuszvajtól.