Háztartástan workshop


A tisztítószerekkel kapcsolatban sem volt könnyű megszabadulnom az oly sokat hallott reklámszlogenektől. Akartam, hogy a csempe egy laza mozdulatomtól ragyogjon (még a kis csillagokat is odaképzeltem), hogy a mosópor gondolkodjon, megkeresse a koszt majd örökre likvidálja miközben egy teljes virágos rét illatát és hangulatát is belevarázsolja a kedvenc ruhámba, ami nem, hogy kifakul a mosás következtében, hanem éppen az által lesz egyre élénkebb színű. Aztán rájöttem, a feje tetejére álltak a dolgok. A citromlében aroma van, a bútorápolóban valódi citrom. A mosópor meg intelligens…helyettünk. De fel is lázadhatunk és visszavehetjük az uralmat a mérgező, tömény, agresszív vegyszerektől, s gondolkodhatunk magunk is. Például azon, miért kell külön szer a konyhai és a fürdőszobai csempéhez, a kádhoz, a mosdóhoz, a padlóhoz, a parkettához, a kárpithoz, a szőnyeghez stb. Hát azért, hogy jól megvegyük ezeket a termékeket, egy kisebb vagyonért. Nem beszélve arról, hogy ezek a szerek ugyanúgy bejutnak a szervezetünkbe, mint a kozmetikai cikkek. A vegyi anyaggal elmosott evőeszközöket még a szánkba is vesszük, sterilizáljuk a padlót, meg a gyerek játékait, mert attól leszünk jó mamik, hogy óvjuk kicsinyeinket a gonosz baciktól.
Hát ehhez képest én vidám, citrom illatú háztartást ígérek, mellékhatások nélkül! Valójában a hagyományos eljárásokkal és szerekkel is éppolyan tökéletes eredményt érhetünk el, ráadásul fillérekből és nemcsak lakásunk, hanem a környezet is tisztább lesz.

Neked való, ha
  • szereted a természetes anyagokat
  • szeretsz otthon boszorkánykodni
  • szeretnéd tudni milyen szerekkel érintkezik a családod
  • fontos számodra a környezet
  • egyszerűen tiszta otthonra vágysz
Megbeszéljük

amit a tisztítószerek összetevőiről feltétlenül tudni kell, és miért is nem kellenek ezek a háztartásunkba
megismerjük a természetes tisztítószer alapanyagokat, szereket az idő és pénztárcakímélő házi praktikákat
és végül el is készítjük az alapvető tisztítószereket, élesben 🙂
Kérlek, jelentkezz ha érdekel a tanfolyam, akkor is ha nincs meghirdetett időpont! Találunk megfelelőt 🙂
Részvételi díj 6 900.- Ft mely tartalmaz 1 általános tisztítószert minden felületre, 1 recept és praktika gyűjteményt és valódi, kipróbált tippeket, trükköket!
Helyszín Galgahévíz Ökofalu, minimum létszám 3 fő de házhoz is megyek ha baráti társaságodból összehozod a résztvevőket tágas konyhádba 😉

Bővebb infó, jelentkezés 

Name:

Email:

Subject:

Message:


Szeretettel várlak!